Tuš Zadovoljni?
  November 2015

POGOSTA VPRAŠANJA O MERJENJU ZADOVOLJSTVA KUPCEV


Kaj je namen merjenja zadovoljstva kupcev?
Vaše zadovoljstvo pri obisku naših trgovin nam je najpomembnejše in s pomočjo vašega mnenja bomo kakovost naših storitev in ponudbe lahko še bolje prilagodili vašim željam in potrebam. Z oddajo svojega mnenja o nakupovalni izkušnji boste neposredno pripomogli, da se bomo osredotočili na tista področja, kjer so še priložnosti za izboljšanje. Zato bomo veseli vsake vaše pohvale, graje, ideje ali predlogov.

Kako in kdaj lahko sodelujem?
V času med 2. 11. in 30. 11. 2015 se vam bo pri vsakem nakupu v trgovinah in franšizah Tuš na koncu računa izpisalo povabilo k sodelovanju z vašo osebno kodo. V treh dneh od prejema kode obiščite spletno stran http://zadovoljstvo.tus.si, vpišite kodo in odgovorite na vprašanja v nadaljevanju. Kodo lahko uporabite le enkrat.

Zakaj je koda veljavna le tri dni?
Pri odgovarjanju na vprašanja vas bomo prosili, da nam zaupate nakupovalno izkušnjo pri konkretno tistem obisku, kjer ste prejeli račun s kodo. Dobro je, da se nakupa čim bolj natančno spomnite. Priporočamo, da na vprašanja odgovorite še isti dan, ko ste prejeli račun s kodo.

Ali lahko sodelujem večkrat?
Vaša nakupovalna izkušnja je lahko pri vsakem nakupu različna, zato lahko v času merjenja zadovoljstva svoje mnenje oddate vsakič, ko ste prejeli račun s kodo. Prav tako se lahko pri vsakem izpolnjenem vprašalniku prijavite k sodelovanju v nagradni igri, vendar lahko prejmete le eno nagrado.

Ali lahko izpolnjevanje vprašalnika prekinem in nadaljujem z odgovarjanjem kasneje?
Izpolnjevanje vprašalnika vam bo vzelo le nekaj minut, zato priporočamo, da ga izpolnite od začetka do konca. Kljub temu je možno prekiniti odgovarjanje in kasneje s ponovnim vpisom iste kode nadaljevati z odgovarjanjem od točke, kjer ste prekinili. Vprašalnik morate dokončati v času, ko je koda še veljavna (tri dni od pridobitve).

Ali so odgovori obravnavani anonimno?
Vaši odgovori bodo obravnavani anonimno in jih v nobenem primeru ne bomo povezovali z osebnimi podatki, ki jih boste vnesli za namen sodelovanja v nagradni igri. Osebni podatki, ki jih boste oddali na koncu vprašalnika za namen sodelovanja v nagradni igri, se bodo uporabili izključno za namene izvedbe nagradne igre in v nobenem primeru ne bodo povezani z rešenimi vprašalniki.

Zakaj poteka tudi nagradna igra?
Ker cenimo vaš čas, ki si ga boste vzeli za izpolnjevanje vprašalnika, bomo v zahvalo za sodelovanje naključno izbranim podelili nekaj nagrad.

Ali v nagradni igri sodeluje vsakdo, ki izpolni vprašalnik?
V nagradni igri sodelujete le, če se boste na koncu vprašalnika sami tako odločili in navedli osebne podatke za ta namen. Nakup ali izpolnitev vprašalnika ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri, saj lahko sodelujete tudi tako, da na spletni strani www.tus.si, v rubriki Nagradne igre, na kratko odgovorite na vprašanje "Kaj bi v trgovinah Tuš izboljšal/a" in posredujete zahtevane podatke.

Kakšne so nagrade?
Podelili bomo naslednje nagrade:
    1)    1 x 300 € kot D*NAR na Tuš klub kartico
    2)    2 x 100 € kot D*NAR na Tuš klub kartico
    3)    30 x 20 € kot D*NAR na Tuš klub kartico
    4)    40 x 10 € kot D*NAR na Tuš klub kartico

Kdaj in kako bo potekalo žrebanje nagrad?
Žreb se bo izvedel 7. 12. 2015 s pomočjo računalniškega programa, ki vsem sodelujočim omogoča enake možnosti izžrebanja. Izvedbo nagradne igre in samo nagradno žrebanje bo nadzorovala komisija.

Kje izvem, ali sem med nagrajenci nagradnega žrebanja?
Imena nagrajencev bodo objavljena na spletni strani www.tus.si, v rubriki Nagradne igre, do 10. 12. 2015. Izžrebanci bodo obveščeni na enega izmed kontaktov, ki ga bodo navedli.

Kje lahko dobim dodatne informacije o merjenju zadovoljstva in nagradni igri?
Za dodatne informacije lahko pokličete brezplačno telefonsko številko 080 13 10 (od ponedeljka do petka od 8:00 do 18:00, ob sobotah od 9:00 do 13:00). Dodatne informacije o nagradni igri lahko pridobite tudi v pravilniku nagradne igre, ki je objavljen na spletni strani www.tus.si ali na http://zadovoljstvo.tus.si.


Hvala, ker ste si vzeli čas in nam pomagate postati še boljši!
Vaš Tuš